Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Disclaimer

Voor de toegang tot en het gebruik van deze website zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
De website van Future ICT Solutions, dient uitsluitend voor informatieve doeleinden. Future ICT Solutions zet zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft ter zake geen garanties.

Future ICT Solutions aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor deze website noch voor de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de verstrekte informatie of gegevens. Future ICT Solutions aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan uit het bezoeken van de website.

Alle informatie en of gegevens die via het internet aan Future ICT Solutions worden toegezonden worden eigendom van Future ICT Solutions en zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden. Door het verzenden van gegevens geeft de bezoeker van deze website toestemming tot het gebruik hiervan door Future ICT Solutions.

Alle rechten, die rusten op de inhoud van deze website, zijn eigendom van Future ICT Solutions. Publicatie, in welke vorm dan ook, van de op de website weergegeven informatie of gegevens, zoals teksten of delen daarvan, afbeeldingen, programmatuur, en grafisch materiaal van welke aard dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Future ICT Solutions.

Laatste nieuws


Zomer vakantie 2015

lees meerUpgrade Windows 10

lees meerKoningsdag 2015

lees meer